Om oss

I snart 30 år har Hallvarsson & Halvarsson skapat och försvarat viktiga värden för företag, organisationer och samhällen.

Med mer än 100 medarbetare och kontor i Stockholm och Malmö samlar vi erfarenheter och kompetenser som gifter samman bred kommunikationsrådgivning med djup expertkunskap inom finans, politik, media, hållbarhet, varumärke, design och företagskommunikation.

En kreativ
rådgivare

Vi arbetar för många av Sveriges största företag, men också för internationella bolag, start-ups, familjeföretag och organisationer. Genom strategisk rådgivning, kreativa lösningar och gediget hantverk stärker vi förtroendet hos de som köper våra uppdragsgivares produkter eller tjänster, arbetar i deras organisationer, investerar i deras aktier eller reglerar deras verksamheter.

Vår ambition är att vara uppdragsgivarens främsta rådgivare och kommunikationsbranschens bästa arbetsgivare. Vi har en lösningsorienterad, professionell och prestigelös organisation som uppmuntrar kreativitet, samarbete, utveckling och feedback.

Anställda

108

Kontor

2

Verksamma sedan

1995

Hallvarsson & Halvarsson är en del av Aura. Aura är en långsiktig partner som bygger förtroende för företag och samhällen och stärker deras hållbara tillväxt. Aura samlar 10 byråer och 600+ specialister inom affärsrådgivning, strategisk och finansiell kommunikation, hållbarhetsfrågor, public affairs, branding, kreativ och digital marknadsföring, teknik, design, datadriven tillväxt och mycket mer. Läs mer på www.aura.group