Två seniora rådgivare som tillför unika erfarenheter från näringslivet

Hallvarsson & Halvarsson har knutit till sig två toppnamn från det svenska näringslivet.

Anna Grönlund

CEO, Partner

+46 70 637 33 51

Mail

Hallvarsson & Halvarsson har knutit till sig två toppnamn från det svenska näringslivet.

”Vi är väldigt glada att kunna knyta Peter Torstensson och Ulf Pehrsson till Hallvarsson & Halvarsson. Peters starka profil inom varumärkesområdet kompletterar vårt varumärkeserbjudande med Pär Pärsson i spetsen väldigt väl. Vi ser också att Peters starka förankring i Skåne utgör en bra förstärkning till vårt kontor i Malmö och vi ser fram mot att fortsätta utveckla våra kundrelationer i Öresundsregionen tillsammans med Peter. Ulf har unika insikter och erfarenheter från allra högsta nivå i näringslivet, och han har ett oslagbart nätverk i skärningspunkten mellan exportaffärer och regeringskontakter, både i Sverige och internationellt. Han blir ett väldigt starkt tillskott till vårt arbete på flera områden, inte minst Public Affairs”, säger Anna Grönlund.

Peter Torstensson, var under mer än 20 år en del av Alfa Lavals koncernledning där Peter ledde bolagets framgångsrika utvecklingsresa genom ett strategiskt varumärkesarbete. Peter har också gedigen erfarenhet av att driva internt förändringsarbete i stora organisationer över flera kontinenter.

”Jag ser varumärket som det kreativa navet i affärsutvecklingen. Och för många bolag är det en outnyttjad källa för värdegenerering, från ett marknads-, investerar- och rekryteringsperspektiv”, säger Peter Torstensson.

Ulf Pehrsson, har i drygt tjugo års tid varit Vice President för Government Relations på Group-nivå hos Ericsson. Ulf har unika erfarenheter inom regulatory, tech, krishantering, handelspolitik och komplexa exportaffärer. Ulf är genuint förankrad i exportfrågorna och fortsätter parallellt med Senior Advisor-rollen att vara bland annat ordförande i Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening och seniorrådgivare åt svenska ICC.

”Jag vill bidra till goda relationer mellan företag och offentliga beslutsfattare. För mig finns det inget viktigare. Det är vad jag har jobbat med i flera decennier – nu blir det i en ny roll som jag ser fram emot att utveckla”, säger Ulf Pehrsson.

Mer läsning